Michael Bleicher: Bliv chef uden at studere

Stå bag det, du gør!

Et interview med bb-net administrerende direktør Michael Bleicher i magasinet passer til Job! IHK Würzburg-Schweinfurt.

HVILKE UDDANNELSE har du gjort?

Jeg træner som købmand i engros- og udenrigshandel. At studere var for langt fjernet fra de virkelige forhold i arbejdsverdenen for mig. Derfor forlod jeg grammatikskolen efter 10. klasse for derefter at gå på det tekniske college og derefter starte min uddannelse.

HVORFOR Nøjagtigt dette professionelle felt?

Efter min mening er denne uddannelse en af ​​de mere krævende, den formidler en masse grundlæggende viden og gør dig egnet til opgaver i den reelle økonomi. Jeg ville meget tidligt være min egen chef. Jeg var i stand til at bruge træningen som et slags universelt værktøj for mig selv.

HVAD TIPS GIVER DU UNGE FOLK, DER BEGYNDER DIN UDDANNELSE?

De bør ikke acceptere den første lærlingestilling, der følger med dem, og de skal heller ikke bare følge deres forældres ønsker. Ideelt set bruger de tiden før træningen til at finde ud af, hvad de virkelig ønsker at gøre.

Det er altid nyttigt at gøre flere praktikpladser i forskellige virksomheder, så du senere kan tage den rigtige beslutning for dig selv. Og hvis den indledende træning ikke fungerer, er der intet der forhindrer dig i at omdirigere dig selv igen.

Hvad ser du ud i dag, når du lejer en APPRENTICE?

Han er nødt til at medbringe det bestemte noget. Vi vil fortsætte med at vokse og leder derfor efter talenter, der virkelig vil bidrage. Hvem tog en bevidst beslutning om dette job og vil gøre en forskel, selv efter deres træning. Det er vigtigt for mig, at unge støtter fuldt ud det, de gør.

HVAD VIL DU ALDRI glemme fra din træning?

Hvad du aldrig skal glemme: Du lærer ikke for dine forældre eller lærere, men altid for dig selv. Min uddannelse var en god blanding til at udvide mine unge horisonter i teori og praksis. Jeg kan derfor kun anbefale træning til alle.

Du kan selvfølgelig få råd om et job eller google det på Internettet. Den bedste måde er dog at gøre flere praktikpladser. Her får du en meget personlig indsigt i jobbet, du kan stille spørgsmål selv og tale direkte med forskellige mennesker. Dette er den eneste måde at senere træffe en god beslutning om den fremtidige vej i livet.

Michael Bleicher, administrerende direktør for bb-net media GmbH

PRESSEMEDDELELSER


FileAktion
Uden Studium-zum-Chef_bb-net.pdfHent
siderHent
Rul til top